a happy boy taking a shower

Molluscum Contagiosum se poate irita de la săpunul pe care-l folosesc zilnic?

Deşi un duş cald poate răcori pielea iritată, e posibil ca soluţia pentru curăţat folosită zilnic să le facă rău leziunilor.

Molluscum contagiosum este o afecţiune dermatologică care se manifestă prin pustule roşii şi leziuni ale pielii.  Este cauzată de un poxvirus şi este foarte contagioasă.  Deşi simptomele nu sunt prea dureroase, pot fi jenante, iar pustulele se pot irita uşor, cauzând mâncărime.  De fapt, folosirea gelului de duş sau a săpunului obişnuit poate agrava boala, deoarece astfel de produse conţin compuşi care stimulează răspândirea virusului şi pot spori accidental sensibilitatea leziunilor deja dezagreabile.

conzerol-soapSoluţia recomandată o constituie folosirea săpunului creat pentru a elimina molluscum contagiosum şi de a continua acest tratament până când nu vor mai apărea deloc pustule. Săpunul Conzerol® conţine o formulă specială care calmează pielea iritată şi tratează efectiv virusul care cauzează boala.  Dacă se foloseşte împreună cu crema Conzerol® (antipoxin®) local, procesul de vindecare poate avea loc chiar mai rapid, leziunile vindecându-se în cel mult o săptămână.  Puteţi astfel gestiona boala, preîntâmpinând apariţia noilor pustule şi evitând infectarea celor care vă sunt dragi.

Tratamentele testate ca, spre exemplu, Conzerol®  tratează efectiv molluscum contagiosum care este o boală extrem de contagioasă.  Dacă nu sunt efectiv gestionate, leziunile pot reapărea uşor pe noi zone de pe corp sau boala se poate răspândi şi la alţi membri ai familiei.  În absenţa tratamentului testat, virusul poate rămâne pe corp luni sau ani de zile, existând mereu posibilitatea ca boala să fie transmisă mai departe.

Săpunul Conzerol® şi crema Conzerol® s-au dovedit o soluţie rapidă pentru mii de clienţi satisfăcuţi.  Spre deosebire de tratamentele mai riscante care pot cauza cicatrici sau infectare, Conzerol® e sigur şi fără dureri la utilizare.

 

Scăpaţi de Molluscum repede, în siguranţă şi fără durere.

98% effective 98% EFICIENŢĂ *Rezultatele pot varia în funcție de caz Money back GARANŢIA 100% BANII ÎNAPOI Free shipping LIVRARE GRATUITĂ
CĂTRE ROMANIA

Vindecaţi-vă de Molluscum

Conzerol