Conzerol®
pentru copii

Ajutați-vă copiii să revină la viața normală de zi cu zi cu rapiditate și eficiență.

Comandați acum

Conzerol

Conzerol® pentru copiii cu Molluscum Contagiosum

Uneori, molluscum contagiosum le dă bătăi de cap copiilor. Este o boală virală foarte contagioasă și copiii se molipsesc adesea de la prieteni și tovarășii de joacă. Copiii vin în mod constant în contact cu alți copii la școală, în pauză, la joacă și își împart adesea jucăriile sau alte obiecte. Există peste tot riscul de a lua molluscum contagiosum.

De obicei copiii suportă greu umflăturile și leziunile, așa că probabil se vor scărpina, ceea ce va face ca umflăturile să devină iritații. Copiilor nu le este ușor să înțeleagă cum funcționează acest virus și este posibil să își sporească disconfortul fără să vrea.

Nu este recomandat să așteptăm ca leziunile copiilor să se vindece de la sine. Lor le este greu să își limiteze joaca și activitatea și să păstreze mereu leziunile acoperite ca să evite să își infecteze prietenii. Mai mult decât atât, tratamentele obișnuite, cum ar fi crioterapia și chiuretarea, le provoacă adesea discomfort și teamă copiilor.

Doctorii recomandă să se folosească un unguent topic, așa cum este Conzerol®, pentru vindecarea cazurilor de molluscum contagiosum la copii.

Conzerol® ar trebui să fie aplicat pe leziunile copiilor de două-trei ori pe zi. Părinții trebuie să aibă grijă să acopere zonele afectate ca să permită unguentului să rămână pe piele și să împiedice răspândirea virusului.

Dacă este aplicat în mod adecvat, Conzerol® poate duce la vindecarea umflăturilor chiar și într-o săptămână. Riscul de contagiune dispare atunci când se observă că umflăturile au dispărut. Acum copilul dvs. își poate relua joaca de fiecare zi alături de prieteni și poate împărți jucăriile cu ei.

Crema Conzerol® poate fi utilizată în siguranță la copiii cu vârsta de peste un an. Sub supraveghere, chiar și copiii de până la trei ani și preșcolarii se pot trata de molluscum în siguranță.

 


Mărturii

„Fiul meu suferea de molluscum contagiosum și doctorul a prescris o cremă pentru tratarea eczemelor. Dar tratamentul nu a acționat asupra umflăturilor, ci doar a produs iritații. Un prieten mi-a recomandat Conzerol®, așa că m-am hotărât să încerc. După doar câteva zile, fiul meu nu mai avea nicio umflătură.”

„Fetița mea avea o mulțime de umflături mari pe tot spatele și pe brațe. Un dermatolog ne-a recomandat un tratament pentru acnee cu administrare orală, care însă părea prea concentrat pentru un copil de opt ani. Am căutat pe internet ca să găsesc alte tratamente și am descoperit Conzerol®. După ce l-am primit, l-am aplicat pe umflăturile fiicei mele de trei ori pe zi și într-o lună s-au dus.”

„Fiul meu adolescent avea multe leziuni pe brațe și pe piept, iar dermatologul ne spunea că sunt doar efectele pubertății și ale acneei. Am încercat tot felul de creme contra acneei și soluții farmaceutice, dar nu am obținut niciun rezultat. Am obținut o a doua opinie de la un alt doctor, care ne-a informat că de fapt era vorba de un virus, molluscum contagiosum. Am fost șocați când am auzit că primul doctor se înșelase, dar a fost bine să aflăm până la urmă care era diagnosticul adecvat și ce trebuie să facem. Umflăturile au început să dispară la o săptămână după ce am început să folosim Conzerol®.”

Conzerol® poate fi utilizat în siguranță la copiii cu vârsta de peste un an.

Scăpaţi de Molluscum repede, în siguranţă şi fără durere.

98% effective 98% EFICIENŢĂ *Rezultatele pot varia în funcție de caz Money back GARANŢIA 100% BANII ÎNAPOI Free shipping LIVRARE GRATUITĂ
CĂTRE ROMANIA

Vindecaţi-vă de Molluscum

Conzerol