Întoarceți-vă rapid și fără durere la viața dvs. de zi cu zi cu ajutorul Conzerol®

Comandați acum

Conzerol

Conzerol® pentru Molluscum Contagiosum

Coșurile și umflăturile de la Molluscum contagiosum vă fac să fiți foarte conștient de felul în care arătați. Din cauză că sunteți jenați de cum arătați riscați să fiți nevoiți să vă schimbați programul zilnic, iar interacțiunile dvs. obișnuite cu propriii copii, cu partenerul și cu prietenii au de suferit.

Din cauză că Molluscum contagiosum este cauzată de un virus, se răspândește ușor prin contact fizic, de la piele la piele. Se răspândește de asemenea prin folosirea în comun de obiecte cum ar fi prosoapele de plajă. Îi puteți contamina cu molluscum pe cei dragi, dar riscați să o răspândiți și asupra altor zone de pe corp.

Este ușor de obținut un tratament pentru Molluscum. Dacă boala este ignorată, poate dura luna întregi până ce virusul încetează. Atâta vreme cât sunt prezente leziunile, riscați să îi contaminați pe ceilalți. Ca să împiedicați răspândirea bolii, trebuie să acoperiți zonele afectate și să evitați contactele intime până ce dispar umflăturile.

Pentru tratarea infecției ați putea de asemenea lua în considerare crioterapia sau chiuretarea. Înghețarea sau tăierea leziunilor pentru eliminarea acestora este un proces rapid, potrivit pentru cineva care are doar puține umflături. Printre efectele secundare posibile ale acestor metode sunt incluse decolorarea, infectarea sau prezența cicatricilor.

Un tratament topic ușor disponibil, Conzerol®, este rapid și eficient și vă scutește de o așteptare lungă pentru o procedură dureroasă.

Conzerol® este o cremă topică simplă care poate curăța această infecție urâtă la vedere în doar o săptămână.

Conzerol® este ușor de folosit: aplicați pe zonele afectate de două-trei ori pe zi pentru a obține rezultate optime.

 


Mărturisiri

„Doctorul mi-a spus că dacă aștept destul, umflăturile au să dispară. După șase luni, tot nu dispăruseră, ba chiar se răspândiseră la alte părți ale corpului. Am încercat Conzerol® și am văzut că, după două zile, situația se ameliora în sfârșit.”

„Am făcut până și terapie cu azot lichid la dermatolog și am rămas cu o cicatrice. Mai rămăseseră porțiuni mari de tratat și m-am hotărât să folosesc Conzerol®. Toate leziunile au dispărut și acum pielea mea este complet netedă.”

„După ce am aflat că am Molluscum contagiosum, mi-a fost rușine să-mi las partenerul să vadă ce umflături urâte și roșii aveam și m-am simțit ridicol cu cămașa cu mânecă lungă pe timp de vară. Am folosit Conzerol® și după mai puțin de o săptămână, pielea mi se curățase și puteam să ies din nou cu mânecă scurtă sau în top.”

Pot folosi Conzerol® dacă sunt însărcinată?

Conzerol® poate fi folosit în siguranță pe perioada sarcinii. Nu trebuie folosit pentru uz intern.

Pot folosi în siguranță Conzerol® dacă am HIV/SIDA?

Conzerol® poate fi folosit în siguranță dacă aveți HIV/SIDA. Nu are efecte secundare care să vă îngrijoreze.

Scăpaţi de Molluscum repede, în siguranţă şi fără durere.

98% effective 98% EFICIENŢĂ *Rezultatele pot varia în funcție de caz Money back GARANŢIA 100% BANII ÎNAPOI Free shipping LIVRARE GRATUITĂ
CĂTRE ROMANIA

Vindecaţi-vă de Molluscum

Conzerol