Termeni și condiții

Termenii şi condiţiile www.molluscumcontagiosum.ro magazin online

I. Prevederi generale

 1. Prezenţii termeni şi condiţii specifică regulile pentru utilizarea magazinului online disponibil la www.molluscumcontagiosum.ro Prezenţii termeni şi condiţii sunt specificaţi la Articolul 8 al Legii privind furnizarea de servicii prin mijloace electronice.
 2. Magazinul online molluscumcontagiosum.ro este deținut și operat de Discovery Pharma Sp. z o.o., Warsaw, ul. Tamka 16, 00-349, Varsovia , NIP (număr de identificare fiscală): 5252642901, REGON (Business Id. No.): 363417167, KRS (număr de înregistrare ): 0000595033
 3. Discovery Pharma Sp. z o.o este importator unic pentru produsele fabricate de compania americana Discovery Pharma LLC, 3875 Saint Johns Parkway Sanford, FL 32771, US , pentru teritoriul Uniunii Europene. . Discovery Pharma Sp. z o.o. este unicul producator al unor produse fabricate sub numele de marcă Conzerol.Toate produsele oferite de Discovery Pharma sunt considerate produse cosmetice de către autoritățile UE.
 4. Prezenţii termeni şi condiţii definesc, în special:
  • termenii şi condiţiile achiziţiei prin mijloacele comunicării electronice din magazinul online
  • regulile aplicabile încheierii de contracte de vânzare-cumpărare prin intermediul serviciilor furnizate de magazin.
  • Clienţii au acces la prezenţii termeni şi condiţii dacă dau clic pe link-ul de pe pagina iniţială a magazinului.
  • informaţiile incluse pe pagina de internet a magazinului nu constituie decât invitaţia de a încheia contractul definit la Articolul 71 al Codului Civil.

II. Termenii de utilizare a magazinului online

 1. În special, clienţii sunt obligaţi:
  • să nu producă şi să furnizeze conţinut interzis prin lege, de exemplu conţinutul care promovează violenţa, este denigrator şi încalcă drepturile individuale şi pe celelalte ale părţilor terţe
  • să folosească magazinul online astfel încât să nu-i întrerupă funcţionarea, în special prin folosirea anumitor programe informatice sau dispozitive
  • să se abţină de la acţiuni cum ar fi trimiterea sau postarea de comunicare comercială nesolicitată (spam) în cadrul magazinului online,
  • să folosească magazinul online fără a crea inconveniente majore celorlalţi clienţi şi Discovery Pharma Sp. z.o.o.
  • să folosească orice conţinut disponibil pe magazinul online pentru uzul propriu şi privat,
  • să folosească magazinul online cu respectarea regulamentelor aplicabile în Republica Polonia, a prevederilor stipulate prin prezenta, precum şi a principiilor generale de utilizare a Internetului

III. Încheierea contractelor de vânzare-cumpărare

 1. Pentru a încheia contractul de vânzare-cumpărare, clientul trebuie să acceseze www.molluscumcontagiosum.ro, să selecţioneze produsele şi să le adauge în coşul propriu de cumpărături.
 2. După ce clientul introduce toate datele necesare, sistemul afişează detaliile comenzii plasate, inclusiv:
  • lista produselor comandate,
  • preţul produselor comandate, inclusiv costul livrării şi orice costuri suplimentare (dacă există),
  • metoda de plată preferată
  • metoda de livrare preferată
 3. Comanda poate fi prelucrată doar atunci când clientul îşi furnizează datele personale, care sunt necesare pentru scopuri de livrare.
 4. Contractul de vânzare-cumpărare se încheie în limba poloneză.

IV. Livrarea bunurilor

 1. Bunurile comandate se livrează la adresa indicată de client atunci când plasează comanda
 2. Pe teritoriul Republicii Polonia şi al celorlalte state membre UE, bunurile se livrează de Poşta Poloneză sau de societăţile de curierat

V. Preţul şi modalităţile de plată 

 1. Preţurile produselor sunt afişate în dolari SUA (USD) şi includ toate taxele suplimentare, cum ar fi TVA, taxele vamale şi alte speze.
 2. Clientului i se furnizează modalitatea de plată pentru comandă prin intermediul sistemului de plată electronică internaţional PayU

VI. Dreptul de retractare

 1. Clientul are dreptul de a rezilia prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retractare expiră după 14 zile de la data la care clientul a primit comanda. Pentru a-şi exercita dreptul de retractare, clientul trebuie să informeze magazinul (mieczak-zakazny.pl) cu privire la decizia de reziliere a contractului prin intermediul unei declaraţii neechivoce (scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail).
 2. În cazul rezilierii prezentului contract, magazinul rambursează plata efectuată, cu excepţia costului livrării, dacă clientul a ales o modalitate de livrare cu plată. Magazinul îi va rambursa clientului banii în interval de 14 zile de la primirea informării cu privire la reziliere. Rambursarea se va face pe baza aceleiaşi modalităţi de plată ca şi în cazul plăţii iniţiale. Magazinul îşi rezervă dreptul de a întârzia rambursarea până la returnarea produsului sau până când clientul îi furnizează dovada că a trimis produsul înapoi.

VII. Garanţia banii înapoi dacă produsul nu satisface clientul

 1. Având în vedere rata mare de satisfacţie a clienţilor în legătură cu produsele oferite, vânzătorul le oferă clienţilor dreptul de a returna produsele în interval de 60 de zile de la data plasării comenzii în cazul în care produsele nu îi satisfac. Pentru ca garanţia să fie valabilă, clientul trebuie să informeze magazinul prin poştă şi să descrie pe scurt motivul pentru care nu este mulţumit de produsul achiziţionat. În cazul în care clientul solicită rambursarea cheltuielilor pe motiv că produsul nu l-a satisfăcut, magazinul va rambursa plata efectuată, cu excepţia costului livrării, dacă clientul a ales o modalitate de livrare cu plată. Magazinul va face rambursarea în interval de 14 zile de la notificarea din partea clientului pe care nu l-a satisfăcut produsul. Rambursarea se va face pe baza aceleiaşi modalităţi de plată ca şi în cazul plăţii iniţiale. Se poate aplica o taxă de rambursare de până la 3% (în funcţie de modalitatea iniţială de plată).

VIII. Pretenţii referitoare la bunuri

 1. Magazinul – vânzătorul îşi asumă răspunderea în faţa clientului – clientul pentru garanţia pentru defecte în măsura prevăzută de Codul Civil.
 2. Pretenţiile şi plângerile trebuie trimise la adresa: office@discovery-pharma.pl. Magazinul se angajează să examineze plângerea în interval de 14 zile.

IX. Pretenţii referitoare la prestarea serviciilor

 1. Operatorul magazinului se obligă să protejeze datele personale ale clienților in concordanță cu Actul de Protecție a Datelor Personale din 1997  și în particular să  nu transfere datele clienților către terți. Operatorul magazinului se obligă să protejeze datele personale ale clienților în concordanță cu prevederile GDPR care au intrat în vigoare în mai 2018.
  Datele personale ale clienților vor fi folosite doar pentru finalizarea cu success a comenzilor plasate pe magazinul online.
 2. În cazul funcţionării defectuoase a magazinului, clientul trebuie să-l informeze pe vânzător cu privire la astfel de defecte. Sesizările se pot face în scris la adresa:
  Discovery Pharma Sp. z o.o., Varşovia, ul Tamka 16/4, 00-349 Varşovia.
  sau prin e-mail la: office@discovery-pharma.pl
 3. Fiecare pretenţie trebuie să includă denumirea completă a clientului, împreună cu adresa de corespondenţă a acestuia, precum şi descrierea defectului.

X. Protecţia datelor cu caracter personal

 1. Operatorul magazinului se angajează să protejeze datele personale ale clienţilor în conformitate cu Legea privind Protecţia Datelor cu Caracter Personal din 1997, şi, în special, să nu transfere datele părţilor terţe.
 2. Datele cu caracter personal ale clienţilor se vor folosi doar în măsura în care sunt necesare pentru prelucrarea reuşită a comenzilor plasate în magazin.

XI. Dispoziţii finale

 1. Toate litigiile care ar putea apărea între consumator şi vânzător se soluţionează în instanţă, în conformitate cu prevederea relevantă a Codului de Procedură Civilă.
 2. Tuturor chestiunilor nesoluţionate din prezenţii termeni şi condiţii li se aplică prevederile Codului Civil,
  ale Legii privind Prestarea de Servicii prin Mijloacele Electronice, precum şi toate celelalte prevederi relevante ale legislaţiei poloneze.

Scăpaţi de Molluscum repede, în siguranţă şi fără durere.

98% effective 98% EFICIENŢĂ *Rezultatele pot varia în funcție de caz Money back GARANŢIA 100% BANII ÎNAPOI Free shipping LIVRARE GRATUITĂ
CĂTRE ROMANIA

Vindecaţi-vă de Molluscum

Conzerol