Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Pot folosi Conzerol® în siguranţă pe faţă?

Conzerol® poate fi folosit pe faţa dvs. în siguranţă, doar că trebuie să vă asiguraţi că nu vă intră deloc cremă în ochi. Dacă vă intră cremă în ochi, clătiţi-i cu apă.

Pot folosi Conzerol® în jurul regiunii genitale?

Conzerol® poate fi folosit în siguranţă în jurul şi în regiunea genitală, însă nu e pentru utilizare internă.

Pot avea din nou pustule?

După ce se vindecă pustulele, aţi scăpat de virusul molluscum contagiosum. Cu toate acestea, este posibil să contractaţi molluscum contagiosum de mai multe ori în viaţă, prin urmare, este important să vă luaţi măsuri de precauţie pentru a preîntâmpina reinfectarea.

Conzerol® este singurul tratament disponibil pentru molluscum contagiosum?

Pentru molluscum contagiosum există mai multe tratamente, inclusiv crioterapia, îngheţarea pustulelor şi chiuretajul, curăţarea leziunilor. Aceste alternative de tratament sunt eficace, însă sunt însoţite de riscul cicatricilor şi al infecţiei. Conzerol® este singura cremă locală disponibilă fără reţetă, cu o formulă specială pentru a trata molluscum contagiosum.

Conzerol® este sigur pentru copii?

Conzerol® poate fi folosit în siguranţă pe toţi copiii

Care sunt cauzele molluscum contagiosum?

S-a demonstrat că molluscum contagiosum este cauzat de un poxvirus care este extrem de contagios. Pustulele care caracterizează această afecţiune dermatologică sunt relativ benigne, însă pot dura luni sau chiar ani dacă nu sunt tratate. S-a dovedit că Conzerol® vindecă pustulele în cel mult 7-12 zile.

Conzerol® are efecte asupra altor afecţiuni dermatologice?

Chiar dacă se studiază efectele Conzerol® asupra altor boli, pentru moment nu se foloseşte decât pentru molluscum contagiosum.

Conzerol® are vreo interacţiune negativă cu alte medicamente?

Conzerol® nu a dat niciun semn de interacţiune negativă cu alte medicamente, însă trebuie să vă consultaţi doctorul înainte de a adăuga orice alt tratament rutinei dvs.

Pot face din nou molluscum contagiosum?

După ce trec pustulele, aţi scăpat de virus. Cu toate acestea, este posibil să contractaţi molluscum contagiosum de mai multe ori în cursul vieţii.

Doctorul mi-a spus că n-a auzit niciodată de Conzerol®. Asta înseamnă că nu e sigur?

Conzerol® este destul de nou. Pe zi ce trece, din ce în ce mai mulţi doctori descoperă avantajele Conzerol® pentru tratamentul pentru molluscum contagiosum. Dacă aţi folosit Conzerol®, vă recomandăm călduros să vă discutaţi experienţa cu doctorul curant.

Pot folosi Conzerol® dacă am HIV/SIDA?

Da, Conzerol® poate fi folosit în siguranţă de persoanele cu HIV/SIDA.

Conzerol® a fost aprobat de FDA sau de alte comisii medicale?

Conzerol® este un tratament homeopat, fără reţetă medicală, care respectă toate standardele naţionale

Conzerol® pătează hainele?

Conzerol® poate păta hainele dacă intră în contact cu acestea înainte de a se usca complet.

Care sunt semnele molluscum contagiosum?

Molluscum contagiosum cauzează grupuri de pustule roşii sau leziuni care apar pe piele. Virusul se diagnostichează de obicei de către un doctor, în cursul examinării vizuale. Dacă aţi fost diagnosticaţi, molluscum contagiosum se poate vindeca rapid şi uşor cu Conzerol®

 

Informaţii referitoare la Molluscum Contagiosum

  • Printre simptomele molluscum contagiosum se numără pustulele roz sau roşii grupate
  • În majoritatea situaţiilor, se pune diagnosticul în cursul unei scurte examinări vizuale; în unele situaţii e necesară biopsia pentru a elimina alte afecţiuni dermatologice
  • Dacă aveţi molluscum contagiosum şi aţi început să trataţi virusul cu Conzerol®, sunteţi considerat contagios doar câteva săptămâni. Fără tratament, puteţi fi contagios mai multe luni sau chiar ani.
  • Virus răspândit la copii, molluscum contagiosum apare cel mai frecvent pe piept, braţe şi picioare
  • Molluscum contagiosum se poate răspândi prin contact sexual
  • Virusul se poate răspândi dacă se folosesc la comun articole din gospodărie cum ar fi prosoapele sau bureţii de spălat
  • Dacă aveţi un sistem imunitar slăbit, molluscum contagiosum poate fi mai grav. Unii pacienţi au raportat sute de leziuni.

Scăpaţi de Molluscum repede, în siguranţă şi fără durere.

98% effective 98% EFICIENŢĂ *Rezultatele pot varia în funcție de caz Money back GARANŢIA 100% BANII ÎNAPOI Free shipping LIVRARE GRATUITĂ
CĂTRE ROMANIA

Vindecaţi-vă de Molluscum

Conzerol