Avertisment

Informaţii de avertizare

Conzerol® are doar scopul de a trata sau de a alina pustulele de Molluscum Contagiosum care apar pe epidermă. Conzerol™ respectă toate cerinţele stabilite de Farmacopeea Homeopatică a Statelor Unite ale Americii (HPUS) – standardul pentru Administraţia Americană pentru Alimente şi Medicamente (FDA). Nu mai sunt necesare teste sau studii suplimentare pentru certificări sau aprobări. Conzerol™ se distribuie fără reţetă în SUA şi în alte ţări care solicită astfel de standarde la import. Informaţiile furnizate pe paginile noastre de internet au doar scop de informare şi nu trebuie utilizate în absenţa consultării dumneavoastră cu doctorul curant şi nu trebuie interpretate drept sfat medical individual. Mărturiile şi susţinerile de pe această pagină de internet provin din cazuri individuale reale. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Vă rugăm să consultaţi integral Termenii şi Condiţiile noastre pentru informaţii suplimentare.

Tratamentul pentru Molluscum Contagiosum

După ce dispar pustulele, dispare şi virusul care nu se mai poate răspândi către alte părţi ale corpului. Conform informaţiilor medicale publicate, atunci când se elimină toate pustulele, infecţia a fost cu adevărat vindecată şi nu va mai reapărea decât dacă persoana se reinfectează. Prin urmare, susţinerile noastre sau implicaţiile reieşite privind eficacitatea Conzerol respectă aceste declaraţii.

Dacă doriţi informaţii medicale suplimentare referitoare la Molluscum Contagiosum, vă recomandăm să consultaţi: https://www.webmd.com sau https://www.cdc.gov/ sau https://www.mayoclinic.com sau http://www.health.gov.au

Dacă aveţi întrebări sau preocupări legate de eficacitatea Conzerol® sau recomandări concrete în situaţia dumneavoastră, vă rugăm să ni le transmiteţi înainte de a îl cumpăra. Deşi nu suntem autorizaţi să oferim sfaturi medicale, vă putem ajuta să vă hotărâţi dacă Conzerol® este potrivit pentru situaţia dvs..

Scăpaţi de Molluscum repede, în siguranţă şi fără durere.

98% effective 98% EFICIENŢĂ *Rezultatele pot varia în funcție de caz Money back GARANŢIA 100% BANII ÎNAPOI Free shipping LIVRARE GRATUITĂ
CĂTRE ROMANIA

Vindecaţi-vă de Molluscum

Conzerol