viruses may be very contagious, especially those as molluscum contagiosum

Despre Molluscum Contagiosum

Molluscum contagiosum este o afecțiune a pielii caracterizată de apariția pe piele a unor pustule roşii sau leziuni. Se răspândește prin contact fizic direct, cum este activitatea sexuală, dar se poate transmite și indirect, prin folosirea la comun a obiectelor contaminate. De exemplu, folosirea aceluiași prosop cu un purtător al virusului vă poate face să contractați și dvs. acest virus.

Indivizii cu sisteme imunitare slăbite pot ajunge să aibă sute de pustule. În anumite cazuri, pustulele par să fie umplute cu o substanță de culoare albă, similară cu puroiul, iar partea lor superioară pare concavă. Dacă aveți un sistem imunitar puternic, boala poate trece de la sine în 12 luni, dar molluscum contagiosum riscă să se agraveze și să persiste la cei cu deficiențe de imunitate.

photo-4

Se recomandă tratamentul cât sunt vizibile pustulele. Pustulele arată că virusul este activ și poate fi transmis altora. Conzerol® (antipoxin) este o cremă cu aplicare locală, care poate contribui la eliminarea pustulelor în cel mult o săptămână. După aplicare, medicamentul provoacă închiderea la culoare și micșorarea pustulelor, semn că se usucă și încep să treacă. În 7-12 zile e probabil ca pustulele să dispară complet.

Până ce nu dispar toate leziunile și se elimină virusul, aveți grijă să evitați răspândirea bolii. Aplicați Conzerol® potrivit recomandărilor și asigurați-vă că zonele în curs de vindecare sunt acoperite de bandaje. Dacă urmați acești pași, vă poate trece rapid boala şi puteţi preîntâmpina răspândirea virusului la cei apropiați.

Scăpaţi de Molluscum repede, în siguranţă şi fără durere.

98% effective 98% EFICIENŢĂ *Rezultatele pot varia în funcție de caz Money back GARANŢIA 100% BANII ÎNAPOI Free shipping LIVRARE GRATUITĂ
CĂTRE ROMANIA

Vindecaţi-vă de Molluscum

Conzerol